0317 - 41 33 77

Nieuwsberichten:

2023: november

KomEet toekomstbestendig dankzij Wagenings Nut

 Bij KomEet is iedereen op maandag welkom om aan te schuiven aan de gezamenlijke maaltijd. Iedereen die een luisterend oor kan gebruiken. Sinds kort kunnen we dankzij een subsidie van het Wagenings nut deze maaltijd blijven aanbieden en nog duurzamer worden ook.

Elke week koken de vrijwilligers een driegangen menu voor de gasten. Het hoeft geen verassing te zijn dat dit door de gestegen prijzen van levensmiddelen steeds lastiger wordt. Daarom zijn we heel blij met de subsidie van het Wagenings Nut waarvan we een grote horeca vriezer hebben kunnen aanschaffen. De vriezer stelt ons in staat beter in te spelen op aanbiedingen.  En hij helpt ons om beter op maat te koken en minder weg te gooien doordat we overgebleven levensmiddelen of maaltijden in kunnen vriezen voor een andere keer. Dankzij deze subsidie kunnen we blijven werken aan het bieden van een luisterend oor bij een lekkere, en nu nog duurzamere, maaltijd. Dank je wel!

2023: maart

Door jouw grote bijdrage aan het succes van KomEet gaat het KomEet-restaurant vanaf maart 2023 IEDERE week open.

Om het succes van KomEet te behouden zijn er huisregels opgesteld.

2022: oktober

Er is een jubileumpagina toegevoegd.

2022: maart

Wij bedanken je dat je zo trouw je bijdrage levert om van de KomEet-avonden een succes te maken. En dit al jaren achtereen.

In onze zaal kunnen wij maximaal 50 gasten ontvangen. Zo vlak na het coronatijdperk zijn deze plaatsen nog niet allemaal bezet.  Geef dit door in je omgeving. Laat anderen ook kunnen genieten van een luisterend oor bij een gezellige maaltijd.